Brandurile Mobil

Mobil 1

mobil 1

Uleiuri de motor de inalta performanta, Numarul 1 in lume. Mobil 1 face ca masina dumneavoastra sa ruleze cu o eficienta mai mare decat in mod normal. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii in fabricarea acestuia, lubrifiantul Mobil 1 a depasit standardele producatorilor de autoturisme din intreaga lume. Datorita compozitiei sale unice protejeaza motoarele a milioane de soferi de pretutindeni oferind o protectie exceptionala a motorului, o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, performanta excelenta la temperaturi scazute cat si reducerea consumului de combustibil chiar si pentru motoarele exploatate in conditii extreme.

 

Mobil Super

mobil super
Mobil Super este o gama noua de uleiuri de motor exrem de cuprinzatoare, care permite sa se diferentieze pe diverse niveluri de performanta in conditiile de exploatare cele mai dificile. Aceste uleiuri sunt adaptate nevoilor dumneavoastra asigurandu-va ca puteti conduce cu deplina incredere in trafic.

 

 

Mobil Delvac

mobil delvac 1

Gama Mobil Devlac ajuta la prelungirea duratei de viata a motoarelor grele. Este prezent in domeniul transporturilor de aproape 80 de ani. Astfel nu este surprinzator ca cei mai mari cinci producatori de motoare grele au optat pentru aceasta tehnologie. Ca rezultat Mobil Devlac este o marca de ulei de motor pentru camioane, cel mai bine vandut din intrega lume. Exista un angajament neintrerupt in cercetare si dezvoltare continua, menita sa demonstreze performantele de varf.

 

 Mobil SHC

mobil shc 1De mai bine de un secol, Exxon Mobil si-a creat o reputatie de neegalat ca si producator al lubrifiantilor sintetici industriali de inalta performanta. Aceasta experienta acumulata pe parcursul anilor ne sugereaza ca Mobil SHC a devenit un punct major de referinta in ceea ce privesc lubrifiantii sintetici pentru industrie. Printre avantajele numeroase pe care le au lubrifiiantii sintetici Mobil SHC se numara: rezistenta excelenta la temperaturi ridicate, proprietati remarcabile la temperaturi scazute si o protectie excelenta impotriva uzurii si oxidarii.

 

 Lubrifianti industriali Mobil

mobil industrial

De-a lungul deceniilor , Exxon Mobil a dezvoltat lubrifianti industriali importanti construindu-si o reputatie si o expertiza solida in aces sector, ghidat de un singur scop: sa isi ajute clientii sa conoasca noi culmi ale productivitatii echipamentelor lor. Lubrifiantii industriali si unsorile sunt menite sa isi indeplineasca functiile cu eficienta crescuta. Producatorii cei mai importanti de echipamente recomanda produse Mobil. Astfel puteti oricand sa va bazati pe aceasta gama de lubrifianti de inalta performanta.