Sediu Gruppo Damidio Q8Oils
GRUPPO DAMIDIO este în topul celor mai importante și apreciate companii de import și distribuție de lubrifianți la nivel național, oferind cele mai complexe și prompte servicii de distribuție și post-vânzare în domeniu, evaluate la aceeași calitate superioară precum brandurile premium distribuite.

Compania, având peste 20 de ani de experiență în domeniu și un personal specializat în vânzările de lubrifianți, marketing și aspecte tehnice legate de piețele dedicate autoturismelor, vehiculelor comerciale și industriei, a încheiat parteneriate strategice de distribuție de-a lungul acestor ani pentru brandurile Esso, Mobil, CAT Fluids și Volvo Fluids.

La sfârșitul anului 2013 Gruppo Damidio a încheiat un nou parteneriat strategic de distribuție cu compania multi-națională Kuweit Petroleum International, devenind distribuitor autorizat al brandului de lubrifianți premium Q8Oils pe teritoriul României.

Compania este unul dintre principalii distribuitori naționali ai gamei premium de lubrifianți Mobil, operând din 4 locații din țară (Timișoara, București, Brașov și Cluj-Napoca), astfel având o acoperire largă și asigurând livrarea promptă și eficientă a comenzilor.

Parteneriatele încheiate de-a lungul timpului cu numeroși și diverși clienți au dus la adeverirea devizei: 

„Valoarea companiei noastre este dată de suma valorilor individuale ale partenerilor de afaceri”

Bine ați venit la Gruppo Damidio !Cine suntem ?

Gruppo Damidio este compania de import și distribuție a gamelor de lubrifianți premium Mobil și Q8Oils la nivel național, pentru segmentele de autoturisme personale, autoturisme comerciale și industrie.

Misiune, Viziune, Valori

A ajunge cel mai prestigios importator și distribuitor național de lubrifianți, prin oferirea celor mai complexe și prompte servicii de distribuție și post-vânzare, simultan construind parteneriate de durată cu clienții.

Contactează un reprezentant vânzări

Pentru a plasa o comandă, sau pentru a primi informații suplimentare legate de produsele noastre și serviciile oferite, puteți contacta unul dintre agenții noștri de vânzări dintr-o locație apropiată de dumneazoastră.