Servicii Oferite

Servicii Oferte Gruppo Damidio 1Pe lângă recomandările privind lubrifiantul potrivit nevoilor dumneavoastră, Gruppo Damidio oferă şi o gamă de servicii conexe uleiurilor precum monitorizarea şi testarea condiţiei uleiului, sprijinim activităţile de marketing şi nu în ultimul rând programe de training la locaţia partenerului. Acest lucru demonstrează că dumneavoastră vă puteţi concentra asupra activităţii în timp ce echipa noastră tehnică are grijă să satisfacă cele mai exigente cerinţe în materie de lubrifiere.

Servicii Oferte Gruppo Damidio 3

Managementul stocurilor: bazat pe analize ale vânzărilor și predicții, nivelul stocurilor din punct de vedere al structurii și ratei de înnoire, este actualizat pe bază săptămânală.

Timpul de livrare: produsele standard până la 48 ore; produsele specializate în funcție de timpul de livrare al furnizorului.

Servicii Oferte Gruppo Damidio 2

Suport tehnic: asigurat de către proprii ingineri tehnici de teren.

Program de mentenanță predictivă: asigurat la cerere.

Programul și campania de marketing proiectată și implementată de către departamentul dedicat de marketing.

Vânzări și suport tehnic

Servicii Oferte Gruppo Damidio 4

Am angajat o echipă de vânzări și oameni cu experiență, care să acorde suport tehnic, instruiți pentru a satisface cele mai înalte standarde de cunoștințe despre produsele și serviciile pe care le oferim clienților.

Fiecare reprezentant vă poate oferi soluții și idei pentru a rezolva o arie largă de probleme privind lubrifierea, indiferent de industrie sau condiții de aplicare.