Despre noi

Gruppo Damidio Logo

Suntem onoraţi de faptul că prin simpla accesare a paginii noastre web, interesul dumneavoastră faţă de stabilirea unui parteneriat cu noi va conduce în final la confirmarea valorii de adevăr a devizei: 

Valoarea companiei noastre este dată de suma valorilor individuale ale partenerilor de afaceri.

Ne definim ca o familie mai curând decât o organizaţie, prin faptul că partenerii noştri sunt trataţi cu respectul și atenţia cuvenite unor oaspeţi dragi în casa noastră.

Cu o experiență de 20 ani în domeniul distribuţiei de lubrifianţi de motor, uleiuri și unsori industriale, Gruppo Damidio are o reputaţie impecabilă în livrarea de produse de înaltă calitate, şi se bucură de un grad ridicat de satisfacţie a clienţilor.

Activitatea firmei se desfăşoară prin 8 puncte de lucru, fapt care permite livrarea rapidă şi eficientă de lubrifianţi Mobil și Q8Oils, indiferent de cantitatea comandată. Punctele de lucru sunt situate strategic pe întreg cuprinsul României, precum urmează: Timişoara, București, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi. Din aceste 8 locaţii ne asigurăm că răspundem solicitărilor cu promptitudine de fiecare dată, acoperind tot teritoriul României.